• Frank Verhoef

Nieuwsbrief GoYoga


Lieve yoga vrienden en cursisten

Met veel voldoening en gevoel van afronding heb ik gerealiseerd dat de yoga-lespraktijk van GoYoga tot een einde komt. Het heeft even geduurd voordat dit besluit tot rijping kwam. Voldoening in het geven van yogales en de band met yoga vrienden en cursisten loslaten is niet zo eenvoudig. Het is precies 15 jaar geleden dat ik hier in Zutphen en Dieren begon met yogalessen geven en heb mij gesteund gevoeld door Ineke, mijn lieve kids en yoga vrienden. Het proces van zelfonderzoek in combinatie met muziek en gezin maakte het tot een waar feest maar ook met de nodige uitdagingen om op koers te blijven in de samenhang der dingen. Toch heb ik genoten van de soms overdadige workflow, wat heeft geleid tot inzichten, verdieping en ontmanteling van gewoonten die afbreuk deden aan vrijheid van geest. Mooi, mooi, mooi!

GoYoga

GoYoga zal blijven bestaan en ook de website blijft aangepast in de lucht. Hoe het nieuwe aanbod van GoYoga er uit zal zien zal zich de komende tijd uitwijzen, het zal meer in vorm van individuele afspraken of kortlopende workshops/cursussen zijn. Meldt je aan via de website voor de nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte!

Hoe nu verder?

Yoga is verweven met mij en interesse voor yoga zal daarom altijd blijven bestaan. Dit uit zich ‘in en om het huis’ maar ook door studie, regelmatige beoefening van yoga in één van de de vele vormen, samen met Ineke en vrienden. Mijn intentie is om ervaringen regelmatig met jullie te blijven delen via de GoYoga- blog.

fp muziekatelier

Mijn piano-lespraktijk gaat gewoon verder en ook het componeren, produceren en optreden zal blijven. Kijk eens op mijn website van fpmuziekatelier ! Ook hier hoop ik mij verder te profileren de komende tijd. Ik beweeg mij ook op LinkedIn, andere social media vermijd ik…

Heb je vragen? Neem gerust contact op.

Rest mij jullie heel hartelijk te bedanken voor alle fijne en warme contacten tijdens de yogales en daarbuiten!

Lieve groet


41 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven